Lead management software
Lead management software
5/12/2017

2 C2L VICTORIES IN 2 WEEKS

UNIQUE SYSTEM BV (ROTTERDAM)

Op Dinsdag 5 December had US BV zijn eerste Surveillance Audit na de ISO 9001:2015 Certificatie èn na de integratie binnen de Unique Group (Dubai).

auditor

Hier licht the Regional Head of Sales, Wilbert Beilsma, het Verkoopproces toe aan Luc Van den Borre, Auditor bij Bureau Veritas.

Ronald de Visser

Ronald de Visser, de recent benoemde General Manager, informeert de Auditor over de lopende Projecten. Achter hen de nieuwe Self Propelled Hyperbaric Lifeboat (SPHL) met de door Unique Hydra (Cape Town South Africa) ontworpen drukkamer.

Life support systems

In 2017 startte US met een nieuwe productlijn, Life Support Systems. Hier het Project voor Mourik voor het ontwerp èn de bouw van een LSS om gespecialiseerd personeel toe te laten katalysatoren te vervangen in reactoren en dit onder 100% N2 atmosfeer. Van Offshore naar Onshore dus …

Hier bespreekt Ben Van Gils, Senior Life Support Technician, de Projectaanpak.

Jarek gregorczuk

Jarek Gregorczuk ,de Assembly Workshop Foreman, stond in voor het opstellen van een volledig Bouwboek van de nieuwe SPHL. Dit vereist een gestructureerde aanpak met aandacht voor het kleinste detail. Felicitaties van de Auditor waren hier op zijn plaats!

continu verbeteren

We danken ook graag Luc Van den Borre voor zijn kritische, maar open geest en zijn professionele aanpak vanuit de filosofie van “Continu Verbeteren”.

INDIGO PARK BELGIUM (GENT)

Na een jaar van intense voorbereiding om het “oude” QMS in Mindmapping over te zetten in Coach2Lead en dit in overeenstemming met de nieuwe Norm was het dan eindelijk zo ver! De Certificatie-audit gedurende een 4-daagse trip doorheen België, van Maandag 11 tem Donderdag 14 December 2017, ging “besneeuwd & glad” van start.

rit naar auditdagen

Teneinde kostbare tijd te besparen werd er opnieuw geopteerd voor een ruime “hop-in/hop off taxi” zodat Joerdi Roels, de Auditor van AIB-Vinçotte, tevens de Verantwoordelijken kon interviewen tijdens de ritten tussen diverse exploitaties. Het Auditteam bestond verder uit Yves de Negri, CFO & Quality Manager, Dirk Van Hessche, Director Operations Belgium … and yours truly …

De Audittrip bracht ons van HQ te Gent, naar Oostende & Antwerpen (aan 30 km/u!), vervolgens naar Mechelen & Brussel (Elsene) om uiteindelijk terug op HQ te belanden. Hier lichten de Inners hun veiligheidsprocedure toe en schept Dirk Van Hessche duidelijkheid vanuit de context.

audit team

parkeerbeleid

Het Parkeerbeleid te Mechelen wordt bewaakt door enthousiaste medewerkers die deze niet voor de hand liggende job elke dag met respect voor het reglement èn voor de burger uitvoeren! Ook door regen & wind …

moderne technologie

De PWO (Parkeerwachter Openbare Weg) maakt gebruik van de modernste technologie om het Parkeerbeleid van de Stad of Gemeente te handhaven.

yves de negri dirk van hessche en joerdi roels.

Vlnr Yves de Negri, Dirk Van Hessche en Joerdi Roels

parking

Op naar de ultramoderne Parking van het winkelcentrum Docks Bruxsel

Hier verteld de PWP (Parkeerwachter Parking) hoe zij de klanten bijstaan bij allerlei vragen …

parkeerwachter parking legt uit

Hier wordt de “remote” getest bij de onbewaakte Parking …

audit dagen

Na 4 vermoeiende maar boeiende Auditdagen konden we dit certificatietraject succesvol èn met welgemeende felicitaties van de Auditor, Joerdi Roels, afsluiten! Ik dank alle Indigo medewerkers die hieraan actief hebben meegewerkt en in het bijzonder Yves de Negri en Dirk Van Hessche. Dit voor hun vertrouwen in C2L en hun nooit aflatende inspanningen om “kwaliteit” te integreren in het dagelijkse gebeuren. Ook een bijzonder dankwoord gaat uit naar Joerdi Roels omwille van zijn sublieme Auditaanpak en zijn aangenaam gezelschap. V&V wenst iedereen een Zalige Kerst en spetterende overgang van “oud” naar “nieuw”! See you all in 2018!

Frank verbist

Zonder commentaar …

Procesaanpaak / risicoanalyse

« Terug naar het overzicht

Lead software