Lead management software
Lead management software
2 december 2016

Coach2Lead als succesvolle reisbegeleider tijdens The Indigo Audit Experience

DAY MINUS ONE

Teneinde tijdsverlies te vermijden en de voorziene Audittijd efficiënt te kunnen benutten werd er voor deze 4e Opvolgingsaudit opnieuw geopteerd om ons te verplaatsen met de Mobilhome en de eerste Auditlocatie de avond vooraf zo dicht mogelijk te naderen. Tijdens de rit van HQ te Sint-Denijs-Westrem naar Brussel werden de veranderingen binnen de organisatie en de komende projecten toegelicht aan Joerdi Roels, ervaren Auditor bij AIB-Vinçotte.

ervaren Auditor bij AIB-Vinçotte

Day One

Na een verblijf in het trein minnend Schaarbeek

Schaarbeek hostel

 

 

 

 

werd Dag 1 aangevat in het schitterende en imposante Docks Bruxsel

Docks Bruxsel

 

 

 

 

Docks Bruxsel

 

 

 

 

met zijn vier hubs waarin Indigo sinds de opening instaat voor het beheer van niet minder dan 1650 parkeerplaatsen!

1650 parkeerplaatsen1650 parkeerplaatsen

 

 

 

 

 

Onze Auditor kon vaststellen dat de Principes van Projectmanagement, zoals beschreven in Coach2Lead, effectief worden toegepast. Dirk Van Hessche, Director Operations Belgium, Regional Manager Diego Guerrero en Zoneverantwoordelijke Florian Triantafillou beantwoorden hier op vlotte wijze de vele kritische vragen.

Auditor: de Principes van Projectmanagement

De volgende stop bracht ons in Heist-op-den-Berg waar de Procedures op de Openbare Weg letterlijk “On-Street” werden doorgelicht en waarbij Steven Zegers, de kersverse Zoneverantwoordelijke, zijn nieuwe Functie en zijn Processen perfect toelichtte vanuit Coach2Lead.

toelichting Coach2Lead

toelichting Coach2Lead

Een trotse Director Operations dus …

Director Operations

In Mechelen kon de externe Auditor kennis maken met twee nieuwe functies bij Indigo. Steve Weyn, stelt hier de rol voor van de Field Coach vanuit C2L 

Kennismaking externe Auditor

en Kristof Vanneste, Manager Invorderingen, bespreekt het Werkkader van toepassing bij het kritische Invorderingsproces

Manager Invorderingen

Day Two

Na een verblijf in een hypermoderne B&B te Muizen, waar we ontdekten dat een vergaderzaal met een druk op de knop kan omgebouwd worden tot een zwembad,

hypermoderne B&B te Muizen

maakte het intern Auditteam (vlnr Yves De Negri, CFO en Quality Manager, Dirk Van Hessche, Director Operations en mezelf) zich klaar om in Antwerpen op onopgemerkte wijze de Inners te volgen tijdens hun ronde.

intern Auditteam

Het doel was duidelijk. De externe Auditor wou vaststellen indien de veiligheidsprocedures nauwgezet worden gerespecteerd. Na een kat-en-muis spel om ons niet te laten betrappen (wat overigens niet lukte, goed zo mannen!) 

intern Auditteam

kreeg het Innersteam een welgemeende proficiat van Joerdi Roels.

Innersteam

Ook de Zoneverantwoordelijke Steven Gorremans bewees zijn activiteiten stevig onder controle te hebben.

Zoneverantwoordelijke Steven Gorremans

Terug op HQ kon het HR Team met Ellen Soete, HR Director, en Nancy Simon, HR Officer,

HR Team

hun aanpak bij opleidingen en evaluaties uit de doeken doen. De tweedaagse Audit eindigde met een doorlichting van de recent opgerichte Klantendienst. Hier toont Xavier Sinnesael, Customer Service Agent van dienst,

Customer Service Agent van dienst

op welke wijze klanten geholpen kunnen worden bij vragen of problemen in een van de 40 Indigo Parkings die vanop afstand beheerd worden.

Na het klassieke “ik-trek-me-even-terug-om-alles-op-een-rijtje-te-zetten” rapporteerde een zeer tevreden Joerdi Roels zijn bevindingen. Hij waardeerde sterk de openheid, de aangename samenwerking, de vele verrijkende discussies èn de zeer aantoonbare vooruitgang in het Kwaliteitsmanagementsysteem via Coach2Lead.

Kwaliteitsmanagementsysteem

GOEDE UITWERKING VAN HET KWALITEITSMANAGEMENTSYSTEEM AANPAK PROCES APPROACH via Coach2Lead! Goede progressie. Alle processen zijn in het C2L systeem opgenomen. GEEN NIEUWE ACM’s!

En we eindigen met de woorden van Dirk Van Hessche :

“De ISO 9001-norm is voor Indigo hèt middel om onze organisatie te managen. Het gaat dus totaal niet om dat Certificaat. Het gaat om ons dagelijk werk. Mijn werk”

 

« Terug naar het overzicht

Lead software