Lead management software
Lead management software
20 Februari 2017

V&V goes Global with Coach2Lead!

Unique Group

Op 17 Januari 2017 bekwam Verbist & Verbist BVBA uit De Haan de opdracht om voor de Unique Group, met hoofdzetel te Sharjah (Dubai), hun Managementsystemen voor ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 te ondersteunen via Coach2Lead.

Tot zover deze persmededeling …

Je gelooft het of niet, maar ik hoorde die ochtend een email binnenkomen op mijn gsm. Ik dacht op het moment zelf … verdorie … weeral reclame van FNAC zeker … dus terug heerlijk in slaap gevallen. Maar bij het opstaan, zo rond 6.30u,  bleek het een verlossende “GO” te zijn van Steve MacMillan … vanuit Singapore … verzonden om 04.45u!

“Very nice” zou je kunnen zeggen, maar dit was wel het resultaat van een zeer onvoorspelbare reis in het onbekende … toch voor V&V vanuit het pittoreske De Haan ;-). BTW. Google Maps meldt me droogweg “2 dagen en 18u met de wagen voor de snelste route gezien de verkeersomstandigheden naar Dubai” (6858 km). Goed om weten!

Maar hoe zijn we zo ver geraakt?

Interesse gewekt na de kortste demo ooit!

Tijdens de Certificatieaudit volgens de nieuwe ISO 9001-norm op 13 en 14 Oktober 2016 bij Oceanwide Safety at Sea te Rotterdam zei Rob Bunders, Managing Director, plots het volgende :

“Frankske, je hebt 15 minuten om Graham Brading jullie Coach2Lead te tonen, want hij moet vertrekken naar Schiphol voor zijn terugvlucht naar de UK. Go for it”

OK, bedankt Rob! Maar onze demo duurt normaal zowat een uur. Gelukkig stond mijn adrenalinegehalte hoog en een dergelijke kans krijgt een mens maar één keer hé? Ik haalde mijn beste Engels boven en vloog doorheen onze Modules. Helder en gericht op de essentie. Luc Van den Borre, de Auditor van Bureau Veritas, keer ernaar en zei achteraf dat hij nog nooit zoiets had gezien. Hij wou dit zelf kunnen …

Hèt Skype-moment van Robbin

De interesse was gewekt. Het eerste Doel was bereikt. Graham vond het “impressive” en voor we het wel en goed beseften werden Robbin en Ronald de Visser (Oceanwide Safety at Sea) uitgenodigd voor een Conference-Call met Memorex de Guzman ‘Rex” (Sharjah), Gary Rohm (Cape Town) en Steve MacMillan (Singapore). Waarschijnlijk één van de spannendste en zenuwslopende momenten uit de loopbaan van mijn zoon, maar hij deed het fantastisch met als gevolg dat V&V een “Technical Document” en een “Quotation” mocht opstellen.

De kritische evaluatie van beide documenten bewees dat de Unique Group zeer professioneel te werk gaat. Vonden wij super! Verrassend was wel hun bereidheid om een “start-up” een kans te geven. Zonder veel discussie. Dit kan enkel maar zijn bron vinden in het geloof en het vertrouwen in ons product Coach2Lead en in mijn 25 jaar ervaring in de begeleiding van organisaties.

Het hoopgevend smsje vanop de luchthaven

Ik vergeet nooit het moment dat Rob Bunders, terugkerend van de Strategic Meeting in Sharjah, me vanuit de luchthaven in Dubai me een smsje stuurde met de melding van “het ziet er goed uit, ze gaan kiezen voor C2L”. Toch was het in spanning wachten op de “bestelling”!

Train-the-Trainer in Dubai

Van Zondag 05 tot en met Donderdag 09 Maart worden de SHEQ Managers, afkomstig vanuit alle hoeken van de wereld, getraind in het gebruik van C2L :

  • Unique Group Head Office – Sharjah (United Arab Emirates)
  • Unique System FZE – Sharjah (United Arab Emirates)
  • Unique Hydra (Pty) Ltd. – Cape Town (South Africa)
  • Unique System Ltd. – Aberdeen (United Kingdom)
  • Unique Seaflex Ltd. – Cowes Isle of Wight (United Kingdom)
  • Unique System & Oceanwide Safety at Sea – Rotterdam (The Netherlands)
  • Unique System L.L.C. – Houston (United States)
  • Unique System (SEA) Pte Ltd. – Singapore (Republic of Singapore)
  • Unique Hydrographic Systems Pvt Ltd – Mumbai (India)
Unique Group is among the world’s most prominent integrated subsea and offshore solution providers. Its Diving & Life Support division is a leading manufacturer and supplier of deep sea marine and commercial diving & life support equipment to the oil and gas industry.

 

 

« Terug naar het overzicht

Lead software