Lead management software
Lead management software
30/06/2017

Le mariage entre La Redoute et V&V!

Tijdens een tweedaagse training op 28 en 29 Juli werd Coach2Lead met panache geïntroduceerd in La Redoute!

In haar Belgische vestiging te Estaimpius werden de volgende Modules opgestart:

Het doel van Arnaud Curvers, COO van La Redoute Belgium?

Gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in het Call Centre frequent evalueren vanuit een open 360° feedback aanpak èn vervolgens coachen op basis van een reeks van klantgerichte “Skills”. Dit streven zal bijdragen aan het realiseren van de nieuwe Visie & Missie van het herboren La Redoute! V&V is uiterst trots om hieraan te mogen meewerken.

Medewerkers coachen - roles management

Op Dag 2 werd de Module Competences toegepast in de praktijk. Er werden kersverse Téléconseillères uit de Front Office geëvalueerd en dit op basis van een aantal opgenomen telefoongesprekken met de klant. De dag erop konden deze medewerkers zichzelf beoordelen en hun mening onderbouwen of toelichten in C2L. De reacties waren lovend! Dit is een win-win situatie. Werkgever en Werknemer in een resultaatgericht “alignment”.

V&V innoverend met SPA bij La Redoute

Naast C2L werd er tevens een opleiding gegeven in een subliem stukje maatwerk SPA (Staff Planning & Agenda) en dit om alle Verantwoordelijken een inzicht te geven in de capaciteit van de medewerkers op niveau van hun af/aanwezigheid (door gepland verlof, variabele arbeidscontracten, tijdsreservatie voor opleiding, ziekte, …), hun gepresteerde uren èn competenties (zoals meertaligheid). De input komt van de medewerkers zelf zodat hun verantwoordelijkheidsgevoel sterk verhoogd wordt. De Manager geeft goedkeuring en gepaste feedback via SPA. Snel en efficiënt. Via een export is het bovendien mogelijk om data door te sturen naar het Sociaal Bureau voor de loonverwerking.

Coaching competence management

Aan de rechterzijde van Robbin, van links naar rechts, Janick Bouquet, Nathalie Elekan en Annick Segers (Chargé Qualité & Formation)

Process & Risk Management

Aan de linkerzijde van Robbin, Maureen Germonprez (Responsable Relation Client en Manager van het C2L Team), Marlène Reynaert (Responsable Qualité & Formation), Cathy Haeck en Chantal Degueldre (Chargé d’Efficience)

We danken het voltallig C2L Team voor de dynamische en inspirerende medewerking en Arnaud Curvers voor het vertrouwen in V&V.

Op naar La Redoute Zwitserland (Montreux)!

« Terug naar het overzicht

Lead software