kwaliteitsmanagement

Over ons

Verbist en Verbist. Vader & Zoon. Frank & Robbin. Oud & Jong. 25 jaar verschil, maar hetzelfde DNA. Ervaring & Creativiteit.

Change Management

Waarop is onze rijke bedrijfservaring gebaseerd? Als Industrieel Ingenieur Biochemie was Frank Verbist, in de periode van 1983 tot 1989, actief als Procesingenieur & Industrial Hygiënist bij General Motors Plant II te Antwerpen en bij UCB-BASF te Oostende. Na het winnen van een Europese Prijs Gezondheid & Onderneming in 1988 groeide de idee om zelf iets te ondernemen.

Vanaf 1 Januari 1990 bouwde hij aan de weg als Consultant in Kwaliteitsmanagement voor de KMO, als Strategisch Begeleider voor Familiebedrijven, als Docent voor Opleidingscentra èn als Coach voor veelbelovende Managers en Leidinggevenden … en dit van Rotterdam tot in Mojo Ethiopië.

In 2010 zag Frank Verbist de enorme mogelijkheden van de informatietechnologie en ontwikkelde hij het Coach 2 Lead-concept, maar het was echter wachten totdat Robbin Verbist, als pas afgestudeerde IT-er, het concept kon vertalen in gebruiksvriendelijke & innovatieve software.

Verbist en Verbist BVBA zag het daglicht in September 2014 …

Conflict Management

Ons team

Zaakvoerder
Zaakvoerder

Frank Verbist

Zaakvoerder

Project-driven, creative problemsolver. Likes running, cycling and a good Scottish Single Malt from time to time.

Zaakvoerder
Zaakvoerder

Robbin Verbist

Zaakvoerder

Self-proclaimed programming wizard. Loves running, snowboarding and the occasional Gin & Tonic.

Lessons Learned