kwaliteitsmanagement

Over ons

Verbist & Verbist. Vader & Zoon. Frank & Robbin. Oud & Jong. 30 jaar verschil, maar hetzelfde DNA. Ervaring & Creativiteit.

Change Management

Waarop is onze rijke bedrijfservaring gebaseerd? Frank Verbist was, in de periode van 1983 tot eind 1989, actief als Procesingenieur & Industrial Hygiënist bij General Motors Plant II te Antwerpen en als Preventieadviseur bij UCB-BASF te Oostende. Na het winnen van een Europese Prijs Gezondheid & Onderneming in 1987 groeide de idee om zelf iets te ondernemen.

Vanaf 1 Januari 1990 bouwde hij aan de weg als Consultant in Kwaliteitsmanagement voor de KMO (met meer dan 200 Systeemcertificaten!), als Strategisch Begeleider voor Familiebedrijven, als Docent voor Opleidingscentra èn als Coach voor veelbelovende Managers en Leidinggevenden … en dit van Rotterdam tot in Mojo Ethiopië.

In 2010 zag Frank Verbist de enorme mogelijkheden van de informatietechnologie en ontwikkelde hij het Coach 2 Lead-concept, maar het was echter wachten totdat Robbin Verbist, als pas afgestudeerde IT-er, het concept kon vertalen in gebruiksvriendelijke & innovatieve software. Na zijn leerzame stage bij Indigo Belgium en zijn succesvolle doortocht bij Middlegate Europe was de tijd rijp om de volgende uitdaging aan te gaan ...

Verbist & Verbist BVBA zag het daglicht in September 2014 …

Frank Verbist is Ing. Biochemie (HOGENT) en Preventieadviseur Niv I (KIHOGENT).

Robbin Verbist is Batchelor in de Informatica (UGENT/HOGENT).

Conflict Management

Ons team

Zaakvoerder
Zaakvoerder

Frank Verbist

Zaakvoerder

Projectgedreven, creatieve probleemoplosser èn kuitenbijter onder het levensmotto “Never EVER give up”. Zorgt voor een aanstekelijk enthousiasme. Houdt van lopen & fietsen. Kan genieten van een goede Schotse Single Malt en het betere Belgische Bier.

Zaakvoerder
Zaakvoerder

Robbin Verbist

Zaakvoerder

Lessons Learned